КВАЛИТЕТНА ЛИГА СРБИЈЕ ЗА ПИОНИРЕ – ПРВА ПОБЕДА ЛОЗНИЧАНА

КВАЛИТЕТНА ЛИГА СРБИЈЕ ЗА ПИОНИРЕ – ПРВА ПОБЕДА ЛОЗНИЧАНА

pioniri konacno radost

Тек у 12. колу пионири Лознице остварили су прву победу у Квалитетној лиги Србије. Савладали су Смедерево са 3:1 головима Мићића, Живановића и Вуловића.

– Заслужено смо славили. Дали смо три гола, а имали смо још толико изгледних прилика. Смедерево је екипа која нам у потпуности одговара. Од седам досадашњих сусрета ми смо добили шест. Ова утакмица је за нас велико охрабрење пред утакмицу са Бродарцем у Београду. Бродарац има екипу сличних квалитета као наша и могли бисмо да се надигравамо са њима. У Београд путујемо да остваримо добар резултат. Надам се да ћемо успети и да ћемо тако ухватити прикључак са осталим екипама које имају шансу да изборе опстанак – задовољан је Момчило Максимовић, тренер Лозничана.

Остали резултати: АС – Чукарички 1:1, Црвена звезда – Раднички 1923 2:0, Национал – Рад 2:4, ОФК Београд – Земун 1:0, Слобода Поинт – Партизан 1:2, Борац – Бродарац 4:0 и Напредак – Савацијум 1:0.

Црвена звезда на првом месту има 30 бодова, Партизан на другом и ОФК Београд на трећем месту имају по 28, Рад је четврти са 25, а Раднички 1923. пети са 23 бода. Слобода Поинт је шеста са 21 бодом, Земун на седмом месту има 20, осми је Борац са 18, Савацијум је девети са 15, док је Чукарички десети са 14 бодова. АС је једанаести са 10 бодова, Национал на дванаестом месту има 9, тринаести је Напредак са 8, Бродарац на четрнаестом месту има 7, Лозница је петнаеста са 6, док је Смедерево последње са само једним бодом.

Овог викенда биће одигране утакмице 13. кола. Састаће се:  Савацијум – АС, Смедерево – Напредак, Партизан – Борац, Земун – Слобода Поинт, Рад – ОФК Београд, Раднички 1923 – Национал и Чукарички – Црвена звезда.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )