“СОСИЈЕТЕ ЖЕНЕРАЛ” БАНКА – СИГУРНОСТ ПРЕ СВЕГА

“СОСИЈЕТЕ ЖЕНЕРАЛ” БАНКА – СИГУРНОСТ ПРЕ СВЕГА

MIHAILOVICУ Недељи штедње банке настоје да разним погодностима привуку штедише. “Сосијете женерал” банка током целе године грађанима нуди различите могућности настојећи да привуче и задржи што већи број клијената.

– Понуда је у складу са материјалним стањем грађана, као и кретањима на финансијском тржишту. Нашим клијентима одавно смо омогућили да новац истовремено штеде и троше тако што се опредељују за депозит уз кредитну картицу. Код класичне штедње грађани штеде новац уз камату, али им орочена средства нису на располагању. Уколико новац искористе као депозит за картицу, клијенти добијају камату као за орочену штедњу, али и лимит на картици, у зависности од висине улога. Оно што нас издваја од других банака јесте дуга традиција пословања и сигурност улога. Пракса је показала да су грађани променили критеријуме за одабир банке у којој ће штедети и то више није висина каматне стопе, већ првенствено сигурност – каже Миленко Михаиловић, управник експозитуре “Сосијете женерал” банке у Лозници.

Он  саветује грађанима да пре него што ороче новац добро размисле за коју ће се банку определити.

– Не треба заборавити да најбоља банка није увек она која даје највише каматне стопе, већ она која је сигурна за улагање. Да подсетим, и поред тога што већ три године каматне стопе на штедњу у Србији имају силазну путању оне су и даље међу највишима у Европи. Штедишама бих скренуо пажњу и да воде рачуна на које време орочавају новац, јер идеалан рок зависи како од сврхе штедње, тако и од дугорочних пројекција за валуту у којој штеде – поручује Михаиловић.

Л. Н

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )