ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА “ЗАПАД” – ИЗОСТАЛИ ГОЛОВИ

ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА “ЗАПАД” – ИЗОСТАЛИ ГОЛОВИ

loznica prvi timНема ко да да гол. Лозничани имају велики проблем са реализацијом. Видело се то и у претходним мечевима, а против Слободе у Чачку Лозница је пропустила прилику да изрешета мрежу домаћина. Утакмица је завршена поделом бодова и без голова, а по шансама требало је то да буде убедљива победа Лозничана. У другом полувремену Лозница је лако стизала до шеснаестерца Чачана, али изостали су прецизни ударци и голови.

– Реализација је наша велика бољка. Стварамо прилике, али лопта никако да заврши у мрежи противника. Немамо гол играча. Били смо много бољи од Чачана и заслужили смо победу, али шта вреди када нисмо успели да постигнемо бар један гол – разочаран је Душко Обадовић, тренер Лознице.

Остали резултати 11. кола: Јасеница 1911 – Рудар 2:0, Млади радник – Полет 1:0, Победа – Мачва 2:0, Железничар – Крушик 1:1, Партизан (Б. Б.) – Сељак 0:0, Бане – Јошаница 2:1 и Шапине – Шумадија 3:1.

Мачва на првом и Железничар на другом месту имају по 24 бода, трећи је Полет са 21, док четврта Јошаница, пета Победа, шести Рудар и седма Лозница имају по 17 бодова. Шапине на осмом и Млади радник на деветом месту имају по 16 бодова, десета је екипа Јасеница 1911. са 15, колико има и једанаести Сељак, на дванаестом месту је Бане са 11 бодова. Тринаести је Партизан (Б. Б.) са 10 бодова, четрнаести Крушик има 9, петнаеста је Шумадија са 8, док последња Слобода има само 4 бода.

Лозничани у недељу гостују у Костолцу где ће се састати са домаћим Рударом.

– Костолчани имају добру екипу и није лако играти против њих. У сваку утакмицу улазимо са жељом да победимо, тако ће бити и овог пута – каже Обадовић.

Дерби је у Шапцу где ће се снаге одмерити две водеће екипе Мачва и Железничар.

У осталим утамицама састаће се: Шумадија – Слобода, Јошаница – Шапине, Сељак – Бане, Крушик – Партизан (Б. Б.), Полет – Победа и Јасеница 1911 – Млади радник.

Мечеви ће почети у 13 часова и 30 минута.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )