ФУДБАЛ – СРПСКА ЛИГА: БАНЕ – ЛОЗНИЦА 2:0. – ПРВИ ПОРАЗ ЛОЗНИЧАНА

ФУДБАЛ – СРПСКА ЛИГА: БАНЕ – ЛОЗНИЦА 2:0. – ПРВИ ПОРАЗ ЛОЗНИЧАНА

loznica prvi tim nebojsa stajicФудбалери Лознице доживели су у Рашкој први пораз. Екипа Бана победила их је са 2:0.

– Играли смо слабо. Нисмо били комплетни. Недостајали су Дишић и Стајић, а без њих је много теже играти. Јефтино смо примили голове. Код резултата 1:0 за домаћи тим имали смо прилику коју нисмо успели да искористимо.  Немамо времена за јадиковање, идемо даље – поручује Душко Обадовић, тренер Лознице.

У Лајковцу је водећи Железничар победио Јошаницу са 1:0, док је шабачка Мачва у Смедеревској Паланци савладала Јасеницу 1911. са 3:1.

Остали резултати 9. кола: Полет – Рудар 1:0, Млади радник – Крушик 3:2, Победа (Б) – Сељак 1:1, Партизан (Б. Б.) – Шумадија 2:0 и Шапине – Слобода 4:0.

Железничар на првом месту има 23 бода, Мачва је друга са 21, трећи је Полет са 18, а Лозница је на четвртом месту са 16 бодова. Пета Јошаница, шеста Победа (Б) и седми Рудар имају по 14 бодова, Млади радник је осми са 13, девета је екипа Јасеница 1911. са 12, а десети Сељак са 11 бодова. Једанаесте Шапине имају 10 бодова, Партизан (Б. Б.) је дванаести са 9, док тринаести Бане има 8 бодова. По пет бодова имају четрнаести Крушик и петнаеста Шумадија, последња је Слобода са 3 бода.

За викенд ће бити одиграни мечеви 10. кола. Лозница ће у недељу на Градском стадиону угостити екипу Шапина. Утакмица ће почети у 14 часова и 30 минута.

– Шапине нису нимало наивна екипа. Имају добар тим неће нам бити лако. Очекујем много бољу игру него у Рашкој и победу која би нас задржала у врху табеле – каже Обадовић.

У осталим мечевима састаће се: Рудар – Слобода, Шумадија – Бане, Јошаница – Партизан (Б. Б.), Сељак – Железничар, Крушик – Победа (Б), Мачва – Млади радник и Полет – Јасеница 1911.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )