ЛОЗНИЧАНИ НА КАРАТЕ КУПУ – ОКИТИЛИ СЕ СА 13 МЕДЕЉА

ЛОЗНИЧАНИ НА КАРАТЕ КУПУ – ОКИТИЛИ СЕ СА 13 МЕДЕЉА

На Интернационалном карате купу одржаном у недељу у Новом Саду, седам такмичара карате клуба „Шампиони из Бање Ковиљаче“ освојило је 13 медаља, четири златне и девет бронзаних. Златним медаљама окитили су се у катама појединачно, Бранкица Неговановић

освојила је две медаље, а по једну Александра Милић и осмогодишњи Давид Лазаревић  који је први пут наступио на званичном такмичењу. Бронзану медаљу освојио је ката тим пионирки у чијем саставу су Бранкица Неговановић, Лена Станишић и Александра Милић. Бронзану медаљу у катама појединачно освојили су Лена Станишић, Богдан Марковић и Лазар Пандуровић а у борбама појединачно бронзану медаљу су освојили Петра Радић, Богдан Марковић и Лазар Пандуровић. Са освојене три златне медаље Бранкица Неговановић проглашена је за најуспешнију такмичарку на овом купу и другу годину заредом освојила пехар на овом турниру.

Организатор турнира на којем је наступило 500 такмичара из Србије, Хрватске и Мађарске био је карате клуб „Мањасхи“и карате савез Војводине.

В. М.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )