ПОЛИТИЧКИ ТРАНСФЕРИ – ПЕЈИЦА ПРЕШЛА У СНС

ПОЛИТИЧКИ ТРАНСФЕРИ – ПЕЈИЦА ПРЕШЛА У СНС

pejica i vidojeМирослава Пејица, одборница на листи УРС-а, од понедељка је и званично члан Српске напредне странке. Трансфер је озваничен на седници Градског одбора приликом посете Зоране Михајловић, потпредседнице странке која је Пејицу и званично представила као новог члана. У кратком разговору за ЛН она је потврдила да је постала члан нове странке, али је негирала да је у њу прешла из УРС-а.

– Већ неко време нисам члан ниједне странке. УРС је био покрет, а када је трансформисан у странку ја сам остала по страни. Сада настављам свој политички пут – каже Пејица која је била један од оснивача странке Г-17 плус, потпредседница Градског одбора, члан Регионалног одбора УРС-а за западну Србију и Шумадију са задужењем за Мачвански округ, у два мандата потпредседница Скупштине града и народна посланица.

На питање зашто СНС, каже:

– СНС води најодговорнију политику и према државним питањима и према грађанима, што показује и рејтинг у свим истраживањима.

Дан касније ГО УРС огласио се кратким саопштењем за јавност:

– Овим чином потврдила је оно што Градски одбор Уједињених региона Србије и грађани Лознице одавно већ знају, да је њено бављење политиком вођено искључиво личним интересима и да ту нити је било, нити има, привржености некој политичкој идеологији.

За Градски одбор Уједињених региона Србије ово није питање којим ћемо се даље бавити, јер имамо много преча посла, а то је да наставимо да радимо и да се боримо да се Лозница још брже развија и да грађани Лознице боље живе, стоји у саопштењу које смо пренели у целини.

ГО СНС се тим поводом није оглашавао, а како сазнају ЛН председник те странке др Јездимир Вучетић је на годишњем одмору ван Лознице. Да ли ће нова партијска књижица Мирославе Пејице пореметити односе између две водеће странке у владајућој коалицији, остаје да се види као и то да ли је ово само најава офанзивнијег наступа СНС у Лозници који познаваоци политичких прилика не искључују.                                             

З. В.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )