ФУДБАЛ: ЗОНА “ДРИНА”- ЛОЗНИЧАНИ КОЛО ПРЕ КРАЈА – НА ВРАТИМА СРПСКЕ ЛИГЕ

fk loznicaЈош само једна утакмица дели Лозницу од уласка у Српску лигу. У мечу против Слоге у Пожеги Лозничанима је довољан и бод за остварење циља.

У претпоследњем колу Лозница је на свом терену победила Качер из Белановице са 2:0. Голове су дали Матић и Секулић.

– До победе смо стигли мало теже него што смо очекивали, али важно је да смо освојили три бода. Предстоји нам утакмица сезоне. Дошли смо до краја. Све је у нашим рукама и надам се најбољем. Екипа је силно мотивисана и једва чека да меч почне. Идемо на победу иако нам је довољан и бод за славље. Верујем да ћемо уз подршку наших верних навијача остварити наш и њихов сан и после пет година вратити се у Српску лигу – поручује Душко Обадовић, тренер Лозничана.

Председник клуба Зоран Грујичић најављује караван навијача ка Пожеги, а број аутобуса зависиће од интересовања. Превоз је бесплатан.

– Нема опуштања. Близу смо, потребан нам је бод , али неће бити лако освојити га. Слога има добар тим, тако да нас очекује тешко гостовање. Надам се повратку у Српску лигу – каже Грујичић.

Јединство је на Убу победило Златар са 5:2, а у последњем колу састаће се са Слогом у Бајиној Башти.

Остали резултати 29. кола: ФАП – Милош Поцерац 2:0, Рибница – Слога 1:0, Раднички – ГП Златибор 3:0, Севојно – Будућност 1:0, Осечина – Борац 1:0 и Слога (С) – Слога (Б. Б.) 1:1.

Лозница на првом месту има 64 бода, Јединство је друго са 61, Будућност је трећа са 57, а Борац четврти са 44 бода. Севојно на петом и ФАП на шестом месту имају по 41 бод, седма Рибница и осми Златар имају по 40, а девети Раднички и десети Милош Поцерац по 38 бодова. Једанаеста је Слога (П) са 37 бодова, на дванаестом месту је Слога (С) са 36, тринаеста је Слога (Б. Б.) са 32, а четрнаеста Осечина са 31 бодом. На зачељу су качер са 27 и ГП Златибор са 18 бодова.

Све утакмице последњег кола биће одигране у недељу. Састају се: Милош Поцерац – Слога (С), Слога (Б. Б.) – Јединство, Златар – Осечина, Борац – Севојно, Будућност – Раднички, ГП Златибор – Рибница, Качер – ФАП и Слога – Лозница.

Мечеви ће почети у 17 часова.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )