ГРУПА МЛАДИХ ОРГАНИЗОВАЛА ПРИРЕДБУ – МОЖЕ СЕ И БЕЗ ПАРА

ГРУПА МЛАДИХ ОРГАНИЗОВАЛА ПРИРЕДБУ – МОЖЕ СЕ И БЕЗ ПАРА

priredba u portiГрупа младих Лозничана уложила је добру вољу и слободно време па је у недељу у порти Цркве Покрова Пресвете Богородице приредила приредбу на којој су певали, свирали, плесали, глумили, рецитовали поезију и сликали. Према речима Зорана Модића, зачетника замисли да се приредба одржи, цео програм је организован за петстотинак динара које су истресли из својих џепова.

– Замисао је била да се у Лозници уради нешто на овом простору који најчешће зврји празан, а изузетно је леп, без обзира на то колико ће се људи окупити. Нас двадесетак се представља овде, а помоћ нисмо тражили ни од кога. У време када се све врти око новца, само смо желели да покажемо да се нешто може приредити и без пара. Нисмо желели да слушамо празне приче, већ смо показали да је могуће – каже Модић, изражавајући захвалност цркви што је уступила струју и простор.

У лепом недељном поподневу уживала су и деца која су добила блокове и бојице, а чији су радови такође излагани и награђивани крем-бананицама. Одлична замисао групе младих заслужује подршку, а било би лепо када би се овакви програми чешће приређивали.

Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )