IN MEMORIAM – Александар Лечић (1956-2024)

Добро познати Лозничанин Александар Лечић, некадашњи фудбалер ФК Лозница и радник ’’Вискозе’’, преминуо је синоћ у 69. години живота у лозничком Здравственом центру. Популарни Ацо био је велики љубитељ клуба са Лагатора и, чак и када више није могао да иде на стадион, био је, уз помоћ пријатеља, добро упознат са стањем у клубу, играчима и током утакмица. Након престанка рада ’’Вискозе’’ бавио се пословима на регистрацији аутомобила, где га је упознало још доста Лозничана, а у пензију је отишао пре девет година.

Одлично је познавао историју Лознице и Јадра, као и бројне суграђане, и могао је сатима причати о свему, а да се ниједног тренутка не понови и да време прође сасвим неприметно. Чак и када више није излазио из стана из здравствених разлога, располагао је најсвежијим и најтачнијим информацијама о догађајима у граду, јер су они који су га знали прво њему јављали. Од њега се могло сазнати много тога, а био је увек спреман и да помогне и да, захваљујући свом богатом искуству, да добар савет.

Александар је иза себе оставио кћерку Миру и сина Владимира и њихову децу Стефана и Нађу са којима је највише волео да проводи време.

Александар Лечић биће сахрањен сутра у 13 сати на лозничком гробљу.

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )