ДА ПИТАМО ЗАЈЕДНО – Градоначелник подржао предлог Миомирa Самуиловићa

После недавног писања „Лозничких новости“ у рубрици „Да питамо заједно“, у којој је Миомир Самуиловић питао да ли се може урадити стаза за мајке с децом у колицима и особе са отежаним кретањем или инвалидитетом до Цркве Покрова Пресвете Богородице и парка „Антине“ школе, одговор је стигао на његову адресу у виду писма с потписом градоначелника Видоја Петровића.

Наиме, како смо тада сазнали, тражећи одговор на Самуиловићево питање у градској управи од Драгане Јовановић, главне урбанисткиње, за овај предлог постоји решење, само га треба предочити надлежнима у писаној форми, што је он потом и учинио. Само неколико дана после подношења предлога на адресу надлежних и кабинета градоначелника добио је одговор који га је, како нам је рекао, обрадовао и пријатно изненадио. Градоначелниково писмо нам је проследио и преносимо га у целини.

– Поштовани господине Самуиловићу, најлепше Вам се захваљујем на лепим речима и подршци коју пружате. Хвала Вам што видите и вреднујете рад и све оно што је урађено како би Лозница данас имала обрисе правог града. Водити један град, имати визију у ком правцу треба усмеравати његов развој, а истовремено бринути о оном хуманом, о деци, особама са сметњама у развоју или неком врстом инвалидитета, старијим суграђанима, је оно што ме води напред свих ових година. Често од својих сарадника тражим нове идеје, пројекте и предлоге како да унапредимо наш град и учинимо га бољим за све. Ваш предлог о изградњи стазе за кориснике инвалидских колица и мајке са децом, како би лакше дошли до Цркве Покрова Пресвете Богородице, сматрам изузетно важним и управо из тог разлога сам одмах по добијању Вашег предлога исти упутио надлежној служби ЈП „Лозница развој“ са захтевом да изађу на терен и размотре могућност реализације овог предлога. Уверен сам да заједничким снагама можемо наставити да унапређујемо наш град и стварамо боље услове за све наше суграђане – написао је градоначелник Петровић.

С. П.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

НА КОНКУРСУ „ВУКОВО ЗВОНО“ – Наградe за младе писце

ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА „ЗАПАД“ – Лозница била ближа победи

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )