УПИС У ПУ „БАМБИ“  – Опет тесно обданиште

Од 677 захтева пристиглих на конкурс који је расписала Предшколска установа „Бамби“ за упис деце у ову установу за 2024/25. годину, примљено је 227 малишана, док је на листи чекања остало њих 417. Неважећих је седамнаест захтева, у питању су деца која нису навршила годину дана до 30. септембра прошле године.

Према речима Катарине Милошевић, в.д. директорке ове установе, приговоре, као и захтеве за премештај деце родитељи могу поднети у објекту „Чаролија“ од 22. до 29. Маја од 7 и 30 до 14 и 30 часова док је потписивање уговора за примљену децу  од 14. до 30. августа.

– За новопримљену децу потребно је лекарско уверење и лична карта а за ону која већ иду у вртић потписивање уговора ће бити по распореду које ће родитељи добити од васпитача и за њих неће бити потребно лекарско уверење ако су вакцинисани, у противном ће морати да га донесу. Лекарска уверења су потребна и за децу припремног школског програма која су у полудневним боравцима у школама и вртићима – каже директорка.

Из ове установе напомињу да родитељи чија су деца раније усписанау ову установу морају донети и доказ о измирењу свих обавеза за претходну годину.

В. М.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

НЕВРЕМЕ  – Град као грудва

АПЕЛ ВОЗАЧИМА – Опрезно до заобилазног пута

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )