У ПРОГРАМУ СМОТРЕ ГЛУМЕ – Фестивал омладинских сцена

У оквиру 17. Фестивала глумачких остварења „Драган Тошић“, који је почео синоћ, одвија се и Фестивал омладинских позоришта. Данас се представила ОШ „Анта Богићевић“ из Лознице, а ученици петог разреда су припремили час о лирским народним песмама заједно са наставницом Татјаном Живановић.

Сутра од пола један поподне ОШ „Краљ Александар I Карађорђевић“ из Јадранске Лешнице и луткарска група „Сунце“ извешће представу „Азбука“ у режији Снежане Катанић и Јоване Вићентић, а луткарска група „Јадранче“ представу „Ко некад у осам“ у режији Марице Поповић.

У четвртак у 11 сати насупа луткарска група „Школарци“ ОШ „Петар Тасић“ из Лешнице. Ученици четвртог разреда приредиће представу „Дамчанга и деца“, чији је аутор учитељица Верица Лукић.

У петак у истом термину представља се ОШ „Доситеј Обрадовић“ из Клубаца са луткарском представом „Капутић за малог јежа“, по тексту Бранка Ћопића, а припремиле су је учитељице Гордана Миладиновић и Драгана Савић.

С. П.

Фото: ОШ „Анта Богићевић“

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ПОЧЕО ФЕСТИВАЛ ГЛУМЕ – Без наступа домаћина

ГИМНАЗИЈАЛЦИ УГОСТИЛИ ЂАКЕ ИЗ ИТАЛИЈЕ – Мост смо саградили, сада га одржавамо

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )