ЗБОГ ЛОШИХ ВРЕМЕНСКИХ УСЛОВА – Одложен хуманитарни базар

Хуманитарни базар који је у недељу требало да буде одржан у башти ресторана ”Библиотека” у Тршићу, одложен је због лоших временских услова. Нови термин је 9. јун, на истом месту.

Хуманитарну акцију за набавку медицинског апарата за Кардиологију и кардиохирургију Универзитетске дечје клинике у Београду, познату као ‘’Тиршова’’, али и за подизање свести о срчаним манама, покренула је Милка Рашевић, власница лозничког салона ‘’Хер плеј нејлс’’ (Hair play nails), а повод је дечак рођен са пола срца којем су лекари у ‘’Тиршовој’’ помогли да буде добро.

Иначе, временске (не)прилике не  могу да утичу на ову целогодишњу хуманитарну акцију која је почела средином фебруара и трајаће до 14. јануара наредне године јер сви који желе да помогну могу да  посете Милкин салон и да оставе прилог за куповину медицинског апарата. Акција се спроводи у сарадњи са београдским Удружењем ’’Бебино срцуленце’’.

Н. Т.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

БОКС – Меморијални турнир “Константин”

ПЕТ ГОДИНА ПОСЛЕ СТЕЧАЈА БИВШИ РАДНИЦИ “ДЕКОТРЕ” ОЧАЈНИ – Председник или штрајк глађу

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )