ДА ПИТАМО ЗАЈЕДНО – Зашто не ради улична расвета?

Делови града који су протеклих ноћи били неосветљени у потпуности, требало би од вечерас поново да засијају, а улична расвета да их осветли светиљкама које нису радиле. Ова појава је примећена у деловима Булевара Доситеја Обрадовића и Улице Светог Саве па су грађани помислили да је у питању парцијално искључење због евентуалне штедње, али да им неосветљене улице у центру града не пријају потврдили су и честим обраћањем нашој радакцији с питањем да ли знамо о чему је реч. Одговор нам је дао Никола Драгићевић, директор ЈП „Лозница развој“, који је прошле ноћи обишао терен и, како каже, утврдио да нису искључене комплетне улице, већ само неки делови.

– Улична расвета ради нормално, нема никаквих селективних искључења јер то и да се ради није наша, већ надлежност „Електродистрибуције“. Дакле, није у питањи ни било каква мера штедње него је очигледно реч о квару на некој од фаза па се дешава то што се дешава. У сваком случају, надлежне екипе данас излазе на лице места да утврде тачан разлог и очекујем да ће у току дана проблем бити решен, а расвета од вечерас у потпуности у својој функцији – рекао нам је Драгићевић.

Он је потврдио да су се грађани обраћали и предузећу пријављујући проблем, што је апеловао да чине и даље с обзиром на то да се неке непредвиђене ствари могу десити, а да их надлежни не уоче на време.

С. П.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

У ЛОЗНИЦИ – Отворен „Свет жена“

КАРАТЕ: СЕНИОРСКО ПРВЕНСТВО УЖЕ СРБИЈЕ – Три финала, три сребра

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )