У НОВОЈ ГОДИНИ – Ново издање Рундићеве књиге

Књига „Аферим роде“ песника и здравичара Љутомира Рундића, која је објављена у новембру 2022. године, ових дана добила је своје друго и допуњено издање. Првим је обухваћено 67 песама, подељених у пет циклуса и насталих у периоду од 2016. до 2022. године, као и три здравице, а нова књига на 160 страна доноси 86 песама и десет здравица, Рундићевих ауторских остварења која је често изговарао на бројним манифестацијама и програмима чији циљ је неговање српске традиције и нематеријалног културног наслеђа. Издавач је поново Књижевни клуб које и за ову годину има садржајне издавачке планове.

– У нову годину сам ушао са новом књигом на шта сам поносан као књижевни стваралац, али и као председник клуба који већ има позамашан број објављених дела. У друго издање је додато десетак нових песама и шест здравица међу којима и победничка са 62. Сабора у Гучи. Иначе, ово је моја 14. књига, од којих је девет поезије и пет прозе – каже аутор.

Оно што следи као активност „Вуковог пера“ јесте додела награда и признања најуспешнијим ауторима, учесницима осмог „Трифунданског песничког сазива“, која ће бити уприличена 14. фебруара на дан Светог Трифуна, крсне славе „Вуковог пера“.

С. П.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )