ХУМАНОСТ НА ДЕЛУ – Песма као подршка

Пети хуманитарни концерт лозничке групе „Фајф“ још једном је показао да се с мало добре воље могу учините значајне ствари, а Лозничани су показали да радо подржавају хуманитарне акције. Концерт у Библиотеци Вуковог завичаја био је намењан за прикупљање новчане помоћи десетогодишњем Адаму Мићановићу, која му је неопходна за лечење, а добровољним прилозима сакупљено је 34.000 динара.

– У оваквим приликама добра воља је много битнија од самог  новца, посетиоци су уживали у програму а породица Мићановић је презадовољна овим што смо учинили за њих. Добрим делима завршавамо годину, а планови за следећу су усмерени ка истом циљу. Потрудићемо се да једном месечно приређујемо овакве концерте, не само у Лозници и тако помогнемо онима којима је то потребно. Новина у новој години биће и име под којим ћемо наступати, а зваћемо се „Светлост“ – каже Здравко Грујић, вокални солиста групе.

С.П.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

НАСИЉЕ НИЈЕ РЕШЕЊЕ – Интернет је јавна сфера

НА ”ЗИМСКОМ ФЕСТИВАЛУ” ФАНТАЗИЈА НА ХАРМОНИЦИ– Кад те чачне у срце

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )