ЈУБИЛЕЈ УСТАНОВЕ – Пет и по деценија „Црвенкапе“

Предшколска установа „Црвенкапа“ у Малом Зворнику обележила је значајан јубилеј, 55 година од оснивања, а свечана приредба одржана је у петак у Дому културе. Овим поводом и у самом вртићу је приређена изложба дечјих радова посвећених јубилеју, а гостима је приказан кратак видео-запис о раду вртића.

Олга Спасојевић, досадашња директорка установе, подсетила је да је све почело 1. новембра 1968. године у приватној бараци код „Прогреса“, са две собе и кухињом у којима је боравила комбинована група са двадесет малишана и група продуженог боравка за децу од седам до десет година. Спасојевићева је истакла да се током пет и по деценија „Црвенкапа“ развијала и уз подршку локалне самоуправе стигла тамо где је данас, а због одласка у пензију, она је своје место препустила Јелени Николић.

Јеленa Николић

– Наставићу оно што је радила моја колегиница и трудићу се да оправдам поверење које ми је дато. Велика је одговорност према деци, родитељима, колегама и локалној заједници, зато ћу дати свој максимум а заједничким радом и добром сарадњом надам се добрим резултатима – рекла је у својој првој изјави за ЛН нова директорка „Црвенкапе“ истичући да ће се радити на побољшању квалитета рада, како у васпитно-образовном погледу тако и свим другим секторима.

Николићева је 23 године радила као васпитачица, од тога десет на терену у припремном предшколском програму, а од 2009. је у објекту установе. Њој су успех у раду пожелеле колеге, али и родитељи с којима је и до сада имала одличну сарадњу.

С. П.

Фото: Д.К.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ПРЕВЕНТИВНИ ПРЕГЛЕДИ –  Седморо упућено на додатни преглед

МИРЈАНА СТЕФАНОВИЋ ИЗ ДРАГИНЦА – Воља јача од дијагнозе

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )