ПРИВРЕМЕНИ ОРГАН У МАЛОМ ЗВОРНИКУ – Одржана прва седница

У Малом Зворнику данас је одржана прва седница након што је формиран Привремени орган по одлуци Владе Републике Србије, а после подношења оставке председника општине и распуштања малозворничке Скупштине. За председника Привременог органа именован је Зоран Јевтић, а чланови су Милисав Деспотовић, Горан Радић, Александар Деспотовић и Богдан Дукић.

На првој седници овог тела донет је Пословник Привременог органа општине, као и решења о престанку мандата одборника, фукнције председника Скупштине општине и дужности секретара локалног парламента, као и о престанку функције председника и заменика председника општине и мандата чланова Општинског већа.

Како је објављено на општинском сајту, за секретара Привременог органа општине Мали Зворник именована је Слађана Марковић, а на седници је усвојен предлог Одлуке о уређењу радно-правног статуса председника и чланова Привременог органа, предлог Одлуке о коефицијентима за обрачун и исплату плата, накнада и других примања председника и чланова Привременог органа и предлог Одлуке о поверавању послова председнику Привременог органа општине Мали Зворник.

С.П.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

КАРАТЕ: ЗВОРНИК ОПЕН – Шест златних медаља, Богдану четири

ФСС – Предузеће ‘’ФСС стадиони’’

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )