У ОМЛАДИНСКОМ ЦЕНТРУ – Унапређење женског предузетништва

У организацији УСАИД-а и Привредне коморе Колубарског и Мачванском управног округа, уз подршку Града Лознице и Удружења пословних жена ‘’Креативна визија’’, у Омладинском центру данас је одржан стручно-едукативни скуп о унапређењу продаје, комуникације и предностима КОПА алата за сигурну и повољну онлајн куповину.

– Предузетнице имају прилику да унапреде знање и искуства из области комуникације и продаје. Представљена су иновативна решењима за поуздану куповину и продају као и предности КОПА алата у унапређењу пословања. Регионална привредна комора Колубарског и Мачванског управног округа (РПК), која покрива територију 11 општина и три града, Шапца, Ваљева и Лознице, као и до сада, трудиће се да одржи што више стручних скупова едукативног карактера који ће помоћи привредницима да унапреде пословање, посебно када је у питање женско предузетништво – рекла је Весна Кудић, директорица РПК, која је појаснила да је КОПА стручан назив за алате који служе за унапређење пословања.

Представница Удружења пословних жена ‘’Креативна визија’’ Снежана Перић каже да је Лозница град који подржава бројне активности жена, пре свега када су у питању едукација, унапређење вештина, знања предузетница, али и незапослених и запослених жена у другим сферама.

– Ова радионица је још један догађај за жене предузетнице које су се окупиле да чују још нешто што ће им користити у раду. Данас је најактуелнија тема дигитална трансформација у пословању и ту знања никада није довољно, а сигурно су КОПА алати, који су тема радионице, нешто што је предузетницама занимљиво, а то потврђује и број присутних жена, односно пуна сала – казала је она.

Данашњи скуп био је намењен свим фирмама које су у власништву жена или жене у њима имају неку од руководећих функција.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ФК ЛОЗНИЦА – Максимовић у старом јату

КОМЕМОРАЦИЈА У ЦИКОТАМА – Жртве се не смеју заборавити

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )