ЈП „ВОДОВОД“’ – Радови у Бањи Ковиљачи

До краја ове седмице треба да буду завршени радови на комплетној реконструкцији 300 метара водоводне мреже за 29 кућних прикључака у Улици Слободана Пенезића, у Бањи Ковиљачи, саопштено је данас из ЈП „Водовод и канализација“. У тој улици било је честих пуцања и доста интервенција због чега се ради замена дотрајалих ПВЦ цеви са новим, полиетиленским.

– Ово је само наставак посла започетог пре три месеца, радова на реконструкцији водоводне и канализационе мреже у улицама Гоце Делчева и ЈНА у Бањи Ковиљачи, вредних 45 милиона динара које је обезбедио Град Лозница, а  инвестицију у Слободана Пенезића од 1,5 милион финансира „Водовод“. Поред овога у минуле две недеље урадили смо реконструкцију 150 метара водоводне мреже у Маричкој улици у Лозничком Пољу, а на Лагатору радимо преспајање водоводне мреже у дужиниод 200 метара на локацији где ће бити грађени стамбени објекати. Ово је једна у низу активности нашег предузећа у циљу смањења губитака на мрежи а самим тим и обезбеђивања квалитетнијеа снабдевањем у свим нашим месним заједницама –  казао је Зоран Дивнић, директор предузећа.

Поред тога „Водовод“ из сопствених средстава планира да на територији месних заједница Бања Бадања, Доња Бадања, Горња и Доња Сипуља и Помијача у кратком периоду омогући пуштање у рад техничке воде, односно бунара чиме би грађани ових места имали решен проблем снабдевања техничком водом.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И… 

У МАЛОМ ЗВОРНИКУ – Грејање по старој цени

КАНЦЕЛАРИЈА ЗА МЛАДЕ – Улепшали Дом за децу и омладину

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )