ПОЛИЦИЈСКО УДРУЖЕЊЕ ПЕНЗИОНЕРА – Брину о својим члановима

Удружење пензионера унутрашњих послова Полицијске станице у Лозници поред осталих активности брине и о својим најстаријим члановима који су оболели, оперисани, живе сами или имају пензију нижу од просечне у Србији.

Основали су и комисију за социјално хуманитарне активности као и за спорт и рекреацију. Ове године јавили су се на одговарајући конкурс локалне самоуправе и добили део новца, а Управни одбор удружења одлучио је да се од чланарине одвоје скромна средства, па су успели да направе двадесет пакета са одређеним прехрамбеним и средствима за хигијену које ће поделити члановима.

– Ко може долази да преузме пакете, осталима их носимо тако да уједно посетимо тај део чланства, видимо какве су њихове здравствене и остале потребе. Спремни смо да и убудуће организујемо сличне активности како бисмо онима који имају одређене здравствене или материјалне потешкоће помогли и омогућили што лепше пензионерске дане – каже заменик председника овог удружења Зоран Опачић.

Иначе, Удружење пензионера унутрашњих послова Полицијске станице у Лозници постоји од 2006. године,  а сада има 125 чланова.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

КУЛТУРНО НАСЛЕЂЕ ЛОЗНИЦЕ: 27. „ДАНИ ЈОВАНА ЦВИЈИЋА – Климатски утицаји на воду

ДЕЧЈА НЕДЕЉА У ЉУБОВИЈИ – Одржан маскенбал

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )