ПРОМО – Драги грађани Лознице,

У среду, 20. септембра 2023. године, Металац Маркет ће бити домаћин презентације у вашем граду, на адреси – Трг Вука Караџића 1, од 10 до 17 часова!

Металац Маркет се поноси тиме што вам може представити део свог изванредног асортимана и производе различитих брендова! Али то није све – за све вас који дођете, спремили смо укусне палачинке и америчке крофнице како бисмо засладили вашу посету.

Такође, Металац Маркет ће вас обрадовати вредним поклонима и невероватним попустима – 25% на посуђе Металац и Сигма производе за домаћинство, 15% на мале кућне апарате, 10% на белу технику и телевизоре, па нека ваша кућа заблиста!

Међутим, то није све што смо припремили! Нудимо вам прилику да боље упознате наше производе – представићемо вам линије Granit line и Нектар, колекције алуминијумског посуђа са нелепљивим премазом. Разговарајте са члановима нашег тима и информишите се о њиховој употреби и одржавању.

За крај, ту је и „Дигитална картица“. Региструјте сваку своју куповину и освојите вредне поклоне из Металчевог асортимана. Пратите нас на www.market.metalac.com и преко наше мобилне апликације сазнајте први све ексклузивне понуде!

Не пропустите прилику за дружење, уживање и заједничко прослављање завршетка лета – зато, правац Металац!

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )