АКЦИЈА И У ЛОЗНИЦИ – Из аутобуса у ‘’марицу’’

У поподневним сатима лозничка полиција је приредила ‘’дочек’’ мигрантима који су аутобусом стигли на главну аутобуску станицу. Они су само променили превозно средство и директно из аутобуса прешли у марицу којом су одвезени до Полицијске станице у Лозници.

Према сазнањима портала ЛН, на овај начин дочекана су два аутобуса, односно око 120 мигранта који су после евидентирања у лозничкој полицији упућени у прихватне центре. Овдашња полиција прати свакодневно кретање мигранта и предузима одговарајуће мере како не би дошло до ситуације каква је настала у околини Суботице. Припадници МУП-а извели су данас акцију на сузбијање илегалних миграција на подручју Суботице, Сомбора и Кикинде где су пронашли 371 ирегуларног мигранта које пребацују у прихватне центре. Према наводима МУП-а, у акцији су нађене једна полуаутоматска и три аутоматске пушке, пиштољ, два агрегата, као и 25 пасоша и 12 личних карата.

– Приметно је свакодневно присуство полиције на лозничкој аутобуској и железничкој станици, као и на локацији некадашње фабрике ’’Вискоза’’ и Бање Ковиљаче, односно на траси кретања миграната и местима њиховог окупљања. Лозница је одавно на њиховом правцу кретања ка БиХ, односно ка реци Дрини коју покушавају да пређу и пребаце се у суседну државу. Лозничка полиција све то прати како би се избегле нежељене ситуације на терену и пружила пуна сигурност нашим грађанима – казао је данас за ЛН саговорник упућен у ову проблематику.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

КУЛТУРНО НАСЛЕЂЕ ЛОЗНИЦE: ПОЧЕО 90. ВУКОВ САБОР – Дужни смо да чувамо наш језик и ћирилицу

У ЛЕШНИЦИ – Уловио вепра капиталца

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )