РАДОВИ У УЛИЦИ 23. СЕПТЕМБРА – Без ‘’језера’’ после кише

РАДОВИ У УЛИЦИ 23. СЕПТЕМБРА – Без ‘’језера’’ после кише

У Улици 23. септембра, од шабачког пута до пруге после које почиње Улица Марка Радуловићa, у току су радови на потпуној реконструкцији атмосферске канализације у дужини 300 метара. Ова улица је важна и веома прометна јер је део саобраћајнице која спаја шабачки и ваљевски пут, а одавно је ‘’зрела’ за сређивање због лошег коловоза, али и проблема које донесе свака иоле обиљнија киша.

– Радови подразумевају укопавање пет упојних бунара, нове сливне шахте и потпуну замену цевовода атмосферске канализације у овој улици. Биће урађена сва пратећа непоходна инфрaструктурa, када је у питању атмосферска канализација. После ових радова следи замена асфалта тако да ћемо добити савремену саобраћајницу.  Већ сада је видљиво да овде више нема заостале воде – казао је данас Никола Драгићевић, директор ЈП ‘’Лозница развој’’.

Лепо време користи се за извођење радова у сеоским и градским месним заједницама где је, каже, после мајско-јунских поплава највећи део улица саниран.

– После завршетка Немањине и Улице Миленка Марина, асфалтиране се две краће улице код парка бреза, а у току је  уређење блоковских паркинга између улица Георгија Јакшића и Светог Саве, односно Булевара Доситеја Обрадовића и Генерала Јуришића, у близини управе „Водовода и канализације“. У току дана биће завршено асфалтирање тротоара у Радничкој улици на Градилишту где сутра почиње и асфалтирање 300 метара коловоза. То ће омогућити бољи саобраћај у том делу града – казао је Драгићевић.

Т.М.С

Фото: ЗМ

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ОД СУТРА ДО НЕДЕЉЕ – Музички фестивал „На раскрсници“

ПУ ШАБАЦ – Отворен конкурс

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )