ПОСЛЕ 50 ДАНА – Отклоњен квар на водоводу

На деоници водовода у Првомајској улици у Малом Зворнику, где је више од 50 дана неконтролисано истицала вода из система, због чега је долазило до несташице воде на изворишту „Шипад“, проблем је коначно решен и квар отклоњен. У ово се уверио и председник општине Зоран Јевтић, који је са сарадницима био на терену и обишао раднике ЈКП „Дрина“, који су санирали оштећење.

– Успостављено је уредно водоснабдевање у овом делу општине, а од Драгана Крстића, директора ЈКП „Дрина“, затражио сам да утврди ко је одговоран за штету која је настала у овој ситуацији и против одговорних предузме одговарајуће законом прописане мере. Неки од руководилаца у том предузећу су знали за овај проблем, али нису ништа предузели како би квар био благовремено отклоњен, а губитак воде у Првомајској улици делимично је узроковао недостатак воде и потребу за увођењем рестрикција током ноћи – рекао је за ЛН Јевтић.

Он је потврдио да ће у циљу обезбеђивања довољних количина воде и уредног водоснабдевања у свим деловима општине бити извршено повезивање водовода од стамбене зграде В8 у Улици краља Петра Првог у Малом Зворнику према Доњем насељу, ради смањења дефицита воде на изворишту „Шипад“ и да ће то бити „двосмерна“ веза. Јевтић апелује на грађане да искористе предности које пружају савремене технологије и преко апликације електронске управе општинској управи или ЈКП „Дрина“ у најкраћем року пријаве квар на мрежи чим се догоди или када га уоче, како би надлежне службе реаговале у најкраћем року.

С. П.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ПРОСЕЧНЕ ЗАРАДЕ У МАЈУ – Више од стотке само у Београду

У Козлуку у четвртак почињу “Сусрети на Дрини 23”

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )