У НЕДЕЉИ ЦРВЕНОГ КРСТА – Одржане бројне акције

У оквиру обележавања Недеље Црвеног крста волонтери и сарадници ове хуманитарне организације у понедељак су посетили децу у Дневном боравку за децу и омладину „Сунце“ и уручили им пригодне поклоне.

У просторијама Црвеног крста у уторак је одржан Клуб старијих, том приликом медицинске сестре Превентивног центра лозничког Дома здравља „Др Миленко Марин“ мериле су притисак и разговарaле са нашим старијим суграђанима о здравим стиловима живота.

У „Вуковој спомен-школи“ у Тршићу одржана су предавања ученицима од петог до осмог разреда на тему рада Црвеног крста и Међународног хуманитарног права. Одржане су и две радионице из Програма за борбу против трговине људима за ученике петог и шестог разреда, као и два предавања о болестима зависности са нагласком на пушење, алкохолизам и наркоманију за ученике седмог и осмог разреда које су одржали вршњачки едукатори, волонтери Црвеног крста.

В. М.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ПУ ШАБАЦ – Трговина људима

ЗАСЕДАЛО ГРАДСКО ВЕЋЕ – Више деце у обданишту

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )