ЈКП ”ТОПЛАНА” – До краја сезоне по истој цени

Лозничка ”Топлана” ради без проблема и мирно улази у финиш још једне грејне сезоне. До краја грејања остало је још мање од две недеље, осим уколико временске прилике поново не покажу непредвидиву ћуд па испорука топлотне енергије буде продужена и после 15. априла, када би званично, календарски, требало да буде готова грејна сезона.

– За сада сезона тече уобичајено, испорука топлотне енергије је редовна, усклађена са временским приликама, а енергената има довољно. Имали смо у протеклом периоду једну већу и једну мању хаварију на топловоду због које је део града привремено био без грејања, и обе смо отклонили брзо. Оно што је битно за потрошаче јесте то да до краја ове грејне сезоне неће доћи до промене цене, непромењена је од 2013. године, а да ли ће се то касније догодити, видећемо у договору са нашим оснивачем – каже в. д. директора Милан Рачић.

Уколико текућа сезона буде окончана 15. априла, биће једна од најкраћих до сада пошто је због настојања да се остваре уштеде природног гаса почела 31. октобра, петнаест дана касније од њеног уобичајеног, званичног, календарског старта. 

Лозничка ”Топлана” је претходних шест година заредом продужавала грејну сезону, а пре текуће је пет пута заредом због временских прилика стартовала систем неколико дана пре 15. октобра. У предузећу очекују да овога пута сезона буде окончана у превиђеном року, а, иначе, уколико пролеће поново закасни, грејање најдуже може трајати до 3. маја.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

НАШИ СМО – Верност

ФУТСАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ – Убедљивом победом сачували прво место

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )