ОДРЖАНА СЕДНИЦА СО КРУПАЊ – Усвојен план одбране од поплава

У Крупњу је јуче одржана седница Скупштине општине, а на дневом реду је било14 тачака. Одборници су усвојили годишњи програм заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта општине за текућу годину за који је претходно је добијена сагласност Министарства шумарства, водопривреде и пољиопривреде.

 – Усвојен је и оперативни план одбране од поплава за воде другог реда на територији општине Крупањ за 2023. годину, као и програм превентивних радова и мера за воде другог реда. Скупштина је усвојила и програм коришћења средстава остварених од накнаде за коришћење дрвета. Усвојени су и извештаји о раду и финансијски извештаји  Библиотеке „Политика“ и Туристичко-спортске организације општине Крупањ – каже Милорад Симић, начелник општинске управе.

Одборници су усвојили и извештаје о раду и финансијске извештаје општинске организације Црвеног крста и ”Крупањке – Крупањ” д.о.о..

В. Ст.

Фото С. Живановић

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЗАВРШЕН „СВЕТ ЖЕНА“ – Глас против насиља

КАНЦЕЛАРИЈА ЗА МЛАДЕ – Уредили Омладински парк

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )