ПОДРШКА ЖЕЉКУ ЛУКИЋУ – Сваки глас је битан

Лозничанин Жељко Лукић (51), певач, гитариста и оснивач „Ројал бенда“, на корак је од уласка у четвтри круг телевизијског забавно-музичког такмичења „Никад није касно“. После три успешна наступа, у последњој емисији није директно прошао у даље такмичење, већ је за ту могућност све остало у рукама публике која путем интернета треба својим гласовима да одлучи да ли ће он или његова противкандидаткиња Светлана Булатовић Цеца (41) из Подгорице ићи даље. Гласање траје до вечерас (28. март) у поноћ, а Жељку је потребан сваки глас и зато поручује да би му много значило када би га суграђани подржали и омогућили му да стигне до полуфинала.

– Жири је одлучио да директно даље иду колеге Натали Пријовић и Едвин Хусарић, а публика да то буде Зоран Цветковић Зоф. Цеца из Подгорице и ја чекамо да видимо како ће публика гласати путем интернета, а ја се искрено надам да ћу наставити такмичење иако имам само речи хвале за колегиницу, у овом случају моју музичку противницу. Позивам моје Лозничане да ме подрже, а ја ћу се потрудити да то и оправдам – каже Лукић.

Гласати можете ОВДЕ.

С. П.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ – Лозница и ИМТ поделили бодове

НОВА КЊИГА ВЛАДИМИРА МИТРИЋА – О цркви као мајци

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )