У МАЧВАНСКОМ И КОЛУБАРСКОМ ОКРУГУ – Из СДП-а у Народну снагу

У седам локалних самоуправа Мачванског и Колубарског округа одбори Социјалдемократске партије (СДП) престали су да постоје, а чланови и функционери су колективно приступили Удружењу грађана Народна снага Србије (УГНСС), стоји у саопштењу које је Мирослав Радуловић, заменик председника УГНСС, доставио данас ЛН.

СДП су напустили Добросав Марић, члан Извршног одбора и координатор за Мачвански и Колубарски округ, председници ГО СДП у Лозници и Шапцу Мирослав Радуловић и Влaдимир Алексић, као и председници општинских одбора у Крупњу, Осечини, Богатићу, Владимирцима и Коцељеви, али и неколико одборника локалних скупштина међу којима и одборница Скупштине града Ваљева Снежана Јаковљевић Чкојић.

У саопштењу које је потписао Добросав Марић, председник УГНСС, наводи се да је разлог за иступање из СДП-а незадовољство односом врха странке према одборима у Мачванском и Колубарском округу које је у последње две године посетило мало страначких функционера. Такође, досадашњи чланови СДП сматрају да је на изборима за Бошњачко национално веће нанета штета свима који су на њима представљали странку.

– Очекујемо да нам се у наредном периоду прикључе још неки одбори, а посебно нам је драго да смо за врло кратак период окупили доста младих људи који нису били политички ангажовани и зато очекујемо да у наредна три месеца формирамо преко тридесет градских и општинских одбора широм Србије – наводи се у саопштењу.   

ЛН

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ПОЧЕЛА ПРИЈАВА ЗА ПЕНЗИОНЕРСКЕ КАРТИЦЕ – Гужва испред ПИО фонда

СКУПШТИНА ГРАДА – Усвојен План за ИЗ „Север“ на 70 хектара

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )