У ЛОЗНИЧКОЈ БИБЛИОТЕЦИ – Хуманитарни концерт

Квинтет „Фајф“, којег чине Здравко Грујић, Андрија Вилчек, Дамјан Станишић, Ђорђе Онимус и Мирослав Црногорчевић, приредиће вечерас у Библиотеци Вуковог завичаја хуманитарни концерт под називом ,,Не реци ми двапут“ за младића Ђорђа Јовановића. Уз поруку да Лозничанима не треба два пута рећи да буду хумани јер се такви гестови подразумевају, чланови квинтета позивају суграђане да дођу и уживају у музици, а уједно направе и лепо хумано дело.

– Многи су нас питали да ли ћемо наплаћивати карте за хуманитарни концерт, али ми смо одлучили да то не чинимо, већ ће новчани прилози бити прикупљани од посетилаца тако што ће их остављати у кутију која ће се налазити на видном месту. Приложиће колико ко може, а ми ћемо сав новац на крају вечери предати некоме од чланова Ђорђеве породице, који ће присуствовати концерту. Због великог интересовања, концерт ћемо репризирати у Лешници, највероватније и у Лозници, али ћемо термине накнадно саопштити – каже Мирјана Пејак, директорка градске библиотеке.

Почетак концерта је у шест предвече.

С. П.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ВРШЊАЧКО НАСИЉЕ У ОШ ”ВУК КАРАЏИЋ” – Родитељи забринути, надлежни на потезу

ЖЕЉКО ВАСИЉЕВИЋ ПРОМОВИШЕ КОШАРКУ ШИРОМ СВЕТА – Тренинзи у више од 50 земаља

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )