ПОСЛЕ ОСМОГ МАРТА – Зарада у хуманитарне сврхе

Традиционална прослава Осмог марта, коју организује предузеће за кетеринг „Патрола 015“ у ресторану Спортског центра „Лагатор“, ове године је протекла у одличном расположењу, али је имала и хуманитарни карактер. Према речима Драгана Радичевића, власника предузећа, после трогодишњег прекида због епидемије коронавирусa, ова забава се показала као једна од најуспешнијих.

– Прослави су присуствовали запослени у јавним установама и предузећима, из готово свих школа с подручја града, као и гости из Станара (БиХ), радници ОШ „Десанка Максимовић“, који су дошли организовано. У знак пажње, мени су поклонили уметничку слику и обећали да ће доћи и следећи пут и да ће о свом проводу причати и другим колегама – каже Радичевић.

За одличну атмосферу био је задужен Павле Дејанић са својим оркестром и, како каже наш саговорник, успео је да од првих тактова подигне све госте на ноге.

– Да смо имали још толико простора и њега бисмо попунили. Забава за памћење, више од 700 гостију. Из тог разлога, са супругом сам донео одлуку да нашу зараду усмеримо у хуманитарне сврхе. Новац смо дали породицама за које смо раније чули да им је помоћ преко потребна. Слично ћемо чинити кад год будемо у сличној прилици – поручује власник „Патроле 015“.

С. П.

Фото: Лична архива

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ВРШЊАЧКО НАСИЉЕ У ОШ ”ВУК КАРАЏИЋ” – Родитељи забринути, надлежни на потезу

ЖЕЉКО ВАСИЉЕВИЋ ПРОМОВИШЕ КОШАРКУ ШИРОМ СВЕТА – Тренинзи у више од 50 земаља

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )