ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ГРАДА ЛОЗНИЦЕ – Спремни за највећи сајам туризма на Балкану

Међународни сајам туризма у Београду биће, од 23. до 26. фебруара, одржан 44. пут, а на њему ће, као и досад, наступити и Туристичка организација града Лознице (ТОГЛ). Тим поводом данас је у просторијама ТОГЛ одржана конференцију за медије. Снежана Перић, директорица ТОГЛ, рекла је да је Сајам туризма у Београду једна од најзначајнијих промотивних манифестација и да ће на њој четврти пут заједно наступити туристичке организације Лознице, Крупња, Љубовије и Малог Зворника. 

– Штанд Подриња налазиће се ове године на значајно бољој локацији, што смо заслужили добијањем награде ”Туристички цвет” за прошлу годину. Та нас награда, као и сама позиција на сајму обавезује и очекује се изузетан наступ ТОГЛ, а сигурни смо да ћемо очекивања испунити. Ми смо данас модерна установа, пре свега захваљујући огромној подршци руководства града. И овог пута показаћемо да је Лозница град будућности увођењем најновије технологије. Инсиприсани смо свим нашим путовањима када се трудимо да се добро представимо, али и да видимо конкуренцију из других земаља и да од ње научимо нешто. Наш наступ ће имати неколико тема – пре свега знаменито место Тршић, затим фестивал ”Лила-Ло”, лилање је и даље највећа туристичка атракција Лознице, затим Међународни фестивал живих статуа и уличних забављача, који ће бити одржан 30. априла и 1. маја, и фестивал ”На раскрсници”  – каже Перићева.

Првог сајамског дана наступиће гудачки квартет ”Увертира”, Театар ”Мимарт” и живе статуе, а другог трио ”Балканске жице” и ”Вожд”.

Перићева каже да очекују велики број посетилаца на штанду Подриња, нарочито због тога што је ове године Кина земља партнер сајма, што ће, верује се, изазвати велику пажњу.

Филм

Филм Туристичке организације града Лознице ”Лилање у Лозници”, који је и досад добро пролазио на међународним фестивалима, нашао се у селекцији фестивала међународног  туристичког филма у Јапану, похвалила се данас директорица ТОГЛ. Очекује са да и на овом фестивалу, као и на претходним, овај докуметарни филм привуче велику пажњу.

Н. Т.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

КАНЦЕЛАРИЈА ЗА МЛАДЕ – Захвалнице волонтерима

АГЕНЦИЈА ЗА ПРИВРЕДНЕ РЕГИСТРЕ – Предузетништво опстаје

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )