ФК ЛОЗНИЦА ПРЕД НАСТАВАК ПРВОЛИГАШКЕ СЕЗОНЕ – Пристижу појачања

Фудбалери Лознице увелико се припремају за наставак такмичења у Првој лиги Србије. После десет дана тренирања у Крупњу данас и сутра се одмарају, а у среду се враћају у Крупањ где ће се припремати још четири дана. Требало је да Лозничани прошле суботе у Тузли одмере снаге са Слободом, али до сусрета није дошло јер су Тузлаци  дан раније отказали меч.

– Добро смо се спремили у досадашњем току припрема, играчи су здрави и немамо већих проблема. Било  је веома напорно, али смо добро радили. Била нам је потребна ова утакмица. Слобода је добар противник, али отказали су уочи меча што је крајње непрофесионално.  Жао нам је због тога. Договорили смо утакмицу са Слогом из Бајине Баште у суботу. То је мало лакша утакмица после тешких тренинга – каже Небојша Нешковић, тренер Лозничана.

Истиче да се млади играчи намећу. Мартинкевић, Мићић, Ивановић, Јаковљевић, Јевремовић, играчи рођени 2002. и 2003. године, озбиљно конкуришу за стартну поставу.

– То је велики потенцијал Лознице. Са њима екипа изгледа бржа, чвршћа.  Искусни Комарчевић и Дамњановић одлично тренирају и они ће бити плејмејкери ове екипе. Важно је да смо повећали број играча и нећемо губити темпо у игри. И остали играчи вредно тренирају и биће спремни за наставак такмичења. Наступићемо у промењеном саставу. Екипу су појачали Марко Маринковић, голман Данило Ђурчић, Марко Стојановић, Јакша Јевремовић и Ђорђе Јаковљевић.  На проби је више фудбалера  тако да ће сигурно бити још неколико појачања. Имаћемо врло интересантан тим, подмлађен, брз и жељан доказивања. Битно је да на свакој позицији имамо по два квалитетна, добра играча, поготову у везном реду. Добро се тренира, добро се ради. Управа клуба нам је обезбедила све неопходне реквизите за тренинг, што нам много значи. Обезбеђена је и нова опрема, све што је неопходно за развој једне екипе. Одлично сарађујемо са управом и желимо клуб заједнички да подигнемо на виши ниво – поручује Нешковић.

В. Ст.

Фото: d2 recovery

ПРОЧИТАЈТЕ И…

МАЛЕ БОГИЊЕ И ММР ВАКЦИНА – Повратак малих богиња

ФК ПАСКОВАЦ – Желе титулу

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )