ФК ПАСКОВАЦ – Желе титулу

Одлично је играо Пасковац у јесењој полусезони у Градској фудбалској лиги. На крају је освојио друго место са 37 бодова. У клубу кажу да имају веома добар тим и да желе прво место. Борац из Козјака је у предности, али она није недостижна, сматрају Пасковчани.

– Клуб је основан на Илиндан 2020. године и већ у првој сезони били смо озбиљан ривал у борби за прво место. Из године у годину смо све организованији и у ову такмичарску сезону ушли смо са жељом да се боримо за прво место. Имамо квалитетну екипу и дошли смо у ситуацију да сами одлучујемо о својој судбини. Освојили смо друго место на крају јесени, имамо три бода мање од првог Борца  и пет бодова више од трећег Синђелића. Имамо повољан распоред и борићемо се за прво место. Верујемо да друго место можемо задржати, а и то је успех јер и другопласирани тим иде у виши ранг. Поносни смо на чињеницу да сваку нашу утакмицу прати велики број навијача. Готово цело село гледа свој фудбалски тим и када смо домаћини у Зајачи, али и када гостујемо. То нам даје ветар у леђа – задовољан је Слободан Милановић, председник Пасковца.

Тренер Бранко Вучетић каже да им је циљ пре почетка сезоне био да освоје прво или друго место које обезбеђује пласман у Међуопштинску лигу “Јадар” и истиче да су на најбољем путу да то и остваре.

– Нисмо добро почели јер смо у првих пет кола освојили само се-дам бодова. У 6. колу смо после сјајне игре и велике подршке навијача савладали у Липници дома-ћи Синђелић који је у том тренутку имао осам бодова више од нас. Од тада смо нанизали десет победа и заслужено заузели друго место у првом делу такмичења. Како је време одмицало играли смо све боље и било је само питање са колико голова у мрежи ћемо испратити противнике. Давали смо и по десет, девет или осам голова на утакмици. Најбољи стрелац је Југослав Ристић који је постигао 22 гола. Прецизни су били и Звонко Максић са 11 и Младен Милановић са 8 голова, а он је имао и најмање двадесет асистенција. Атмосфера у екипи је изванредна, као породица смо и зато је и резултат такав. Борац је заслужено освојио прво место, ми смо на веома добром другом, али надамо се да ћемо на крају бити први јер нас већ у другом пролећном колу у Зајачи очекује дерби са Борцем и надам се победи – поручује Вучетић.

Пасковац ће припреме за други део такмичења почети 1. фебруара на стадиону Антимона у Зајачи.

В. Ст.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

НОВА КЊИГА ПЕТРА ОД ЈАДРА – Стигао је “Шејтан”

НА СВЕТОСАВСКОЈ ТРЦИ У ВАЉЕВУ – Седам медаља за АК Јуниор

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )