ЉУБОВИЈА – Награђени најбољи студенти

Општина Љубовија наградила је троје најбољих студената са овог подручја са по 50.000 динара. На недавно завршени конкурс пријавило се 11 кандидата који су испуњавали услове. Кандидати су рангирани према висини просека оцена у досадашњем току студија.

Награду за најбољег студента  из природних наука добила је Мирјана Панић из Љубовије, студенткиња четврте године Пољопривредног факултета у Земуну, са просечном оценом 9,69. У области друштвених наука награду је добила Марина Филиповић из Љубовије, студенткиња на мастер студијама Факултета за безбедност Универзитета у Београду, са просечном оценом 9,32. У области техничких наука награђен је Ђорђе Јовановић из Љубовије, студент четврте године Факултета техничких наука Универзитета у Новом Саду, са просечном оценом 9,23.

– Драго ми је што ови млади људи размишљају о повратку у Љубовију. Могу да им обећам да ће им чим заврше своје факултете бити понуђено радно место у општини јер су они то својим радом, знањем и постигнутим резултатима заслужили. Надам се да ће конкурс и додела награда постати традиционални и да ћемо повећавати износ награда, али и број награђених студената – рекао је Милан Јовановић, председник општине Љубовија, приликом уручења награда најбољим студентима.

В. Ст.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ОПШТИНА КРУПАЊ – Тешка, али успешна година

ВТО ПРОШЛЕ ГОДИНЕ – Осам парова добило шансу

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )