ПРИЈЕМ ЗА УЧЕНИКЕ – Претворите снове у јаву

Новогодишњи пријем за ученике свих основних и средњих  школа са подручја Града уприличен је данас у свечаној сали УФК ‘’Лагатор’’. Њима је локална самоуправа уручила 271 новогодишњи пакетић и по десет хиљада динара, а реч је о деци  из породица слабијег материјалног стања.

Овом скупу је присуствовало комплетно градско руководство на челу са градоначелником Видојем Петровићем који је ђаке поздравио у име ‘’ ваше и наше Лознице’’. Желим да  вам пренесем уверење да је ово ваш град, ваше време, и да смо ми чврсто уз вас, казао је он.

– Желимо вам лепшу, срећнију и успешнију 2023. године. Да вас замолим да пронађете још снаге, да уложите још мало више напора јер ви сте на путу где за десетак, или неки за неколико година, треба да преузмете врло важне улоге у личном животу, породичном али и на нивоу Лознице и Србије. Ми се трудимо колико је то у нашој могућности да услове вашег живота и школовања учинимо бољим кроз различите видове активности које град предузима. Како кроз подршку образовању, а касније и одређених стипендија, стварањем услова да по завршетку школе или студија имате шансу за посао, да можете да останете овде, у вашој Лозници. Хоћу да вам кажем да ми је ово најдраже обраћање у овој години као што  ми је било и прошле године у Тршићу.  Потрудили смо се да вам обезбедимо одговарајуће поклоне и финансијску подршку, а ви сте вредни и много веће пажње – казао је Петровић.

Најавио је и да ће се градска управа трудити се да вредност  поклона и висина новчане награде из године у годину буду што је могуће већи. Честитајући ученицима, њиховим родитељима и наставницима  пожелео им је све најбоље у 2023. години и поручио – Сањајте и борите се да своје снове претворите у јаву.

Ђацима је представљен и рад Лозничке канцеларије за младе и упућен позив да се укључе у њен рад и што квалитетније проводе своје слободно време.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…


КАНЦЕЛАРИЈА ЗА МЛАДЕ – Буди и ти Деда Мраз

У ”КАДИЊАЧИ” – Поново зимске радионице

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )