АК ЈУНИОР, КРУПАЊ – Медаље на сваком такмичењу

У АК јуниор из Крупња могу се похвалити да су на свим такмичењима на којима су наступали освајали медаље. Година на измаку била је веома успешна, а у клубу очекују да тако буде и у наредној.

– Тренутно имамо 65 чланова, а њих 30 су такмичари. Ове године имамо јако добру групу такмичара и у питању су веома млади атлетичари, од шест до четрнаест година. Успели смо да наступимо на 14 такмичења и освојили смо чак 79 медаља. На свим такмичењима били смо успешни. Били смо у Ваљеву, Сремској Митровици, Сремској Каменици, на Убу, у Кули, Смедереву и другим местима. Задовољна сам оствареним. Деца су веома талентована и у овој групи имамо више дечака. Нема чланарине, већ су тренинзи бесплатни – каже Лаура Лукић, тренер АК Јуниор.

Истиче да их у наредној години очекују озбиљнија такмичења, а у плану је и учешће на Првенству Србије. Дечаци и девојчице се тренутно не такмиче, али вредно тренирају.Веч у јануару их у Ваљеву очекује Светосавска трка на којој се надају новим медаљама.

В. Ст.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

У ПЕШАЧКОЈ ЗОНИ – Почео ”Новогодишњи базар”

ФУТСАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ – Победа за врх

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )