Удружења приватних доктора и здравствених радника Лознице

Први пут пут после две године паузе због епидемије коронавируса синоћ су се у сали Гимназије ”Вук Караџић” састали чланови Удружења приватних доктора и здравствених радника Лознице. Како каже председница удружења Мирјана Радичевић, постављени су нови циљеви, примљени нови чланови, а Скупштина удружења, која ће бити изборна, заказана је за фебруар.

У наредном периоду удружење ће радити на омасовљењу чланства, организоваће стручне скупове, бавити се хуманитарним радом и чинити све да допринесе угледу професије.

– Драго ми је да постоји добра воља колега за поновним окупљањем. То је прилика и да разменимо искуства, да се дружимо, упознамо нове колеге и расправимо текућа питања – каже Радичевићева.

Иначе, Удружења приватних доктора и здравствених радника Лознице основано је пре десет година и окупља лекаре и друге здравствене раднике запослене у приватним ординацијама на подручју Лознице.

Н. Т.

Фото: Удружења приватних доктора и здравствених радника Лознице

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ЛОЗНИЦЕ ДОБИЛА ”ТУРИСТИЧКИ ЦВЕТ” – Најбоља у Србији

ЉУДИ, ТУ ОКО НАС – Везе са децом су нераскидиве

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )