У ГРАДСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ – Песме за Драгана Тошића

Библиотека Вуковог завичаја организоваће у среду, 30. новембра, књижевно-уметничко вече посвећено недавно преминулом Драгану Тошићу, бившем уреднику културних програма у овој установи. Биће ово уједно прилика и за представљање нове књиге поезије докторке Зорке Тошић – „Коме посвећујем песму“, која је њему посвећена.

У програму ће учествовати поштоваоци и пријатељи Драгана Тошића, магистар музичке уметности Дамјан Станишић, који ће музиком на гитари употпунити казивање стихова из нове збирке, за шта ће се побринути Бранислава Илић, др Слађана Стајић Грујић, Здравко Грујић и ауторка песама.

О Драгану Тошићу и њему посвећеној књизи говориће директорка библиотеке Мирјана Пејак, као и лектор и рецензент књиге, професорка српског језика и књижевности Снежана Петровић, а у библиотеци ће бити изложене и скулптуре др Бранислава Трифуновића, чиме ће додатно бити обогаћено ово вече сећања.

С. П.

ПРОЧИТАЈ И…

У ПОНЕДЕЉАК – Бесплатна „Покондирена тиква“

ТРИЛОГИЈА МИЛОША ДЕЈАНОВИЋА – Књигама се одужује прецима

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )