ГОРЊА ЉУБОВИЂА – Обнављају школу

Ових дана почеће радови на енергетској санацији основне школе у Горњој Љубовиђи. Новац у износу од 15 милиона динара обезбеђен је путем конкурса код буџетског фонда за унапређење енергетске ефикасности Министарства рударства и енергетике. Општина Љубовија уз помоћ овог министарства сваке године обезбеђује новац за санацију једног објекта. За наредну годину планирана је енергетска санација основне школе у Доњој Љубовиђи.

Недавно су основну школу у Горњој Љубовиђи посетили председник општине Љубовија Милан Јовановић и помоћник председника за инфраструктуру Александар Перић. Они су са извођачем радова обишли објекат и упознали се са детаљним планом извођења радова. Пројектом је планирана замена кровне конструкције и кровног покривача, замена спољашне столарије, као и термичка изолација подова и зидова. Биће урађен и систем грејања на пелет. Извођач радова је “Инграл-неимар” из Љубовије, а рок за завршетак посла је 90 дана.

В. Ст.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (1 )