СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА „БАЊА КОВИЉАЧА“ – Награда за квалитет и лидерство

На 31. Форуму квалитета и пословне изврсности, одржаног јуче и прекјуче у Београду, Специјална болница за рехабилитацију “Бања Ковиљача“ понела је звање „Шампион изврсности“ док је директор ове установе прим. др Александар Јокић проглашен за „Лидера пословне изврсности“.

У питању је манифестација којом се у Србији обележава Светски дан и Европска недеља квалитета и додељују се престижне награде за пословну изврсност под називом „Оскар квалитета“. Организатор је Фондација за културу квалитета и пословне изврсности у сарадњи са Привредном комором Србије и уз подршку Министарства привреде. Како кажу у овој здравственој установи, ова награда доказује да су запослени у овом рехабилитационом центру тимским радом, трудом и залагањем, добром организацијом успели да преброде многе пословне тешкоће које су захватиле цео свет. Награда је значајнија јер сведочи да је после тог периода, пословање не само остало на претходном нивоу, већ је наставило да се развија и шири тржиште на којем послује, обарајући рекорде у квалитету пословања и лидерству.

Ову награду доделио је стручни жири састављен од представника државних, научних и стручних институција на основу оцена које су дали оцењивачки тимови. Основни критеријуми су били – лидерство, стратегија, потенцијали организације, процеси и технологије, тржиште и корисници, резултати пословања, задовољство запослених и корисника и друштвена одговорност.

Да подсетимо, Специјална болница „Бања Ковиљача“ била је добитник ове престижне награде и 2019. године као апсолутни победник у категорији јавног сектора.

В. М.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ГИМНАЗИЈАЛЦИ ПОСЕТИЛИ СУД – Упознавање са владавином права

СТРАТЕГИЈА УРБАНОГ РАЗВОЈА ЛОЗНИЦЕ – Спојити град и Бању Ковиљачу

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )