У МАЛОМ ЗВОРНИКУ – Од сутра топли радијатори

Јавно комунално предузеће „Дрина“ из Малог Зворника обавестило је кориснике даљинског грејања да ће њихови радијатори од сутра бити топли јер ће локална топлана почети да ради. Биће то прве топле пробе али се рад топлане неће прекидати тако да за Малозворничане практично почиње грејна сезона. Како су нам објаснили у ЈКП „Дрина“, котлови који се користе захтевају континуитет у ради и они неће бити гашени већ ће радити 24 сата како је и предвиђено. Температура ће само током ноћи бити коригована у односу на потребе, а, како поручују из ЈКП „Дрина“, за све евентуалне сметње и примедбе грађани се могу обратити предузећу позивом на бесплатан телефонски број 0800-444-004 или на број централе 015/471-577.

Подсећамо да је у Малом Зворнику пре годину дана у рад пуштена нова топлана на биомасу, вредна око два милиона евра. Изграђена је кредитним средствима добијеним од немачке КФW банке, преко Министарства енергетике Републике Србије.

С. П.

ПРОЧИТАЈ И…

ЕТИЧКО ИЗВЕШТАВАЊЕ О НАСИЉУ НАД ЖЕНАМА (3) – Извештавање боље, али не и добро

ЕТИЧКО ИЗВЕШТАВАЊЕ О НАСИЉУ НАД ЖЕНАМА (2) – И шамар је насиље

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )