БИОСКОПСКИ РЕПЕРТОАР – Два филма у два дана

У биоскопу Центра за културу „Вук Караџић“ публика у четвртак и петак може погледати два филмска остварења. Први је „Шапе гнева – легенда о Хенку“ редитеља Марка Кетсијера, Роба Минкофа и Криса Бејлија. Хенк је љупки пас који машта да постане самурај, креће на путовање, у потрагу за својом судбином. На његову несрећу, оно што ће пронаћи је чудан и негостољубив град Какамучо, у коме он болно штрчи, јер је он пас, а сви остали су – мачке. Колико се воле мачке и пси тема је филма за који су своје гласове позајмили глимци Александар Глигорић, Стеван Пиале, Дарија Врачевић и други.

Пројекције су 27. и 28. октобра од четири поподне.

Други филм је „Комедија на три спрата“, који је режирала Сандра Митровић, а улоге подељене Слободану Боди Нинковићу, Јелисавети Секи Саблић, Драгану Јовановићу, Весни Тривалић и Љубомиру Бандовићу. Филм прати комичне и често сулуде авантуре станара једне наизглед обичне стамбене зграде у Београду. Галерија ликова, отуђених и саможивих, али доброћудних душа је супротстављена усамљеној згради у којој живе, која као и заједница коју су запустили, почиње убрзано да пропада. Захваљујући лошим цевима и мистериозним подземним водама, ситуација кулминира и све их затекне неспремне.

Пројекције су оба дана од шест и осам увече, а цене улазница су 350 динара.

С. П.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЕТИЧКО ИЗВЕШТАВАЊЕ О НАСИЉУ НАД ЖЕНАМА (3) – Извештавање боље, али не и добро

ЕТИЧКО ИЗВЕШТАВАЊЕ О НАСИЉУ НАД ЖЕНАМА (2) – И шамар је насиље

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )