ШКОЛА ФУДБАЛСКИХ СУДИЈА – Пријаве у току

Младићи и девојке који имају 16 и више година могу се до првог децембра пријавити на обуку за фудбалске судије у лозничкој Стручној струковној организацији судија (ССОС). Марко Ђуричић, председник ССОС Лознице, каже да број судија на подручју организације тренутно не одговара у потпуности потребама Фудбалског савеза града Лознице (ФСГЛ) и да је намера да се омасови кадар.

– Ослањамо се на старије судије, а циљ је да подмладимо и омасовимо организацију. Све је више клубова, Градска лига их, на пример, сада има 18, па због мањка судија неке утакмице морају да се играју у преподневним терминима. Ми желимо да имамо у организацији довољан број судија да се задовоље све потребе тако да не морају због нас да се праве термини у неугодно време. У сусрет ће нам изаћи ФСГЛ, а верујемо и клубови тако што ће на обуку послати заинтересоване девојке и младиће – казао је за портал ЛН Ђуричић.

У наредном периоду ССОС ће промовисати обуку фудбалских судија у школама фудбала, али и у средњим школама, уколико то буде било могуће.

Заинтересовани да науче како се дели фудбалска правда могу се пријавити и добити детаљније информације на телефон ССОС 015873023 и директном поруком на инстаграм налог @ssos_loznica.

Н. Т.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЕТИЧКО ИЗВЕШТАВАЊЕ О НАСИЉУ НАД ЖЕНАМА (3) – Извештавање боље, али не и добро

ЕТИЧКО ИЗВЕШТАВАЊЕ О НАСИЉУ НАД ЖЕНАМА (2) – И шамар је насиље

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )