ЈКП ‘’ТОПЛАНА’’ – Замена цевовода у граду

У лозничкој улици Јанка Веселиновића,  у близини Ценрале, јуче су почели радови на замени топловода на деоници од 120 метара, а посао треба да буде завршен викенда, најкасније до 3.октобра, каже в.д. директора ЈКП ‘’Топлана’’, Милан Рачић. Према његовим речима то су старе цеви, долазило је до доста хаварија па је одлучено да се уочи нове сезоне проблем реши, замене цеви како би  се спречили губици на мрежи и уједно побољшао квалитет грејања корисницима у том делу града.

– Планирано је да прве пробе грејања почну између 5. и 10. октобра, а одуком Удружења топлана остало је да је званични почетак грејне сезоне 15. октобар. Уколико временске прилике буду такве да је то потребно спремни смо да укључимо грејање и пре тог рока. Иначе, уколико три узастопна дана  највиша дневна температуре буде испод 12 степени испорука топлотне енергије почеће раније – казао је он.

Рачић је поновио да са набавком енергената нема проблема и да иако цена грејања у Лозници није мењана од 2013. године, а гас ће  од првог новембра поскупети 12 одсто, у договору са градом наћи ће начин да она за грађане остане непромењена.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЕД ЛОЗНИЦА – Неће бити струје

КАРАТЕ: НА ТУРНИРУ У БОГАТИЋУ – Три медаље за Крупањце

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )