НА ДВЕ РАСКРСНИЦЕ – Семафори само чекају струју

НА ДВЕ РАСКРСНИЦЕ – Семафори само чекају струју

На раскрсницама код Музеја Јадра и Техничке школе, где су средином јула, као и недавно код Економске школе, постављени семафори, убрзо ће саобраћај бити регулисан светлосном сигнализацијом.  Помоћник градоначелника Љубинко Ђокић каже да је у току уобичајена процедура за добијање струје потребне за фунционисање семафора.

– Поднели смо захтев за прикључак ”Електродистрибуцији” и очекујемо да га добијемо у разумном року од десетак дана како бисмо семафоре могли да ставимо у функцију. Извођач има у Улици Саве Ковачевића, ка мосту на Штири, да постави још неке каблове и то треба да буде готово ових дана док се чека прикључак. Што се тиче семафора на Владића брду, код ”Лукоил” пумпе, добили смо дуго чекано решење од Министарства саобраћаја, а пошто је исти извођач, по завршетку посла код Економске школе, прелази на шабачки пут и раскрсницу са Улицом Марка Радуловића која је последња од три које ове године добијају семафоре – казао је Ђокић за ЛН.

Подсетимо, укупна вредност радова семафоризације ових раскрсница је 14,8 милиона динара са ПДВ, а у граду ће, са ова три места, бити укупно једанаест раскрсница са семафорима.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )