МЕЂУНАРОДНИ ТЕНДЕР ЗА БОЛНИЦУ – Набавка вредна 9,3 милиона евра

Република Србија је закључила уговоре о кредиту са Банком за развој Савета Европе за финансирање пројекта ‘’Унапређење инфраструктуре у области здравствене заштите у Србији“ и намерава да део средстава из овог кредита искористи за плаћања за потпројекат ”Општа болница у Лозници”. Због тога је Канцеларија за управљање јавним улагањима Владе Србије покренула међународни отворени поступак јавне набавке опреме за лозничку болницу.

Како је данас објављено на сајту Канцеларије, тендер има једанаест целина, процењена вредност потребне медицинске опреме креће се од 44.000 до 1,9 милиона евра без ПДВ, а њена укупна вредност је мало мање од 9,3 милиона евра. Предмет јавне набавке је опрема за ендоскопску хирургију и дијагностику, патолошку лабораторију, офталмологију, радиологију, физикалну медицину, операциона сала и хирушки инструменти, анестезија и интензивна нега, мобилна дијагностичка опрема, болнички намештај, стерилизација и ИТ опрема.Уговор о набавци биће закључен са најповољнијим понуђачем у међународном отвореном поступку, у складу са условима одређеним тендерском документацијом и свим осталим документима који ће чинити саставни део уговора.

Реализација уговора се очекује у периоду од децембра 2022. до марта 2023. године. Крајњи рок за подношење понуда је 15. новембар ове године.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )