У ДОЊЕМ ЈАДРУ – Уређују путну инфраструктуру

Настављени су радови на реконструкцији путне инфраструктуре у месним заједницама доњег Јадра. На деоници пута од Доњег Добрића ка Стражи санирано је више оштећења на асфалтном путу од Ћосића моста до пружног прелаза у Стражи. На тај начин је повећана безбедност учесника у саобраћају јер тим путем се, осим у ове две месне заједнице, стиже и у Лешницу, Јелав и Јадранску Лешницу.

По налогу ЈП ”Лозница развој” започела је обнова пута ка каменичком гробљу у дужини од 1,7 километара. Почело је и уређење речног корита реке Каменице. За 80 домаћинстава у Каменици то је изузетно важан пројекат, а посао ће се одвијати више дана. У центру Јошеве, на путном успону ка амбуланти, јуче је завршено постављање заштитне одбојне ограде дуж тридесет метара пута чиме је реализован договор са састанка мештана Јошеве и руководства града – каже се, између осталог, у саопштењу Градске управе.

ЛН

ПРОЧИТАЈТЕ И…

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )