У МАЛОМ ЗВОРНИКУ – Бесплатне књиге за прваке

mali zvornik ulica

Општина Мали Зворник и ове године је из свог буџета обезбедила књиге за све ученике првог разреда основне школе на својој територији. Уџбеници ће бити подељени чим деца крену у школу, потврдио је председник општине Зоран Јевтић, који је поводом почетка нове школске године одржао састанак са директорима образовних установа.

На састанку су размотрене потребе школа и испуњеност услова за наставак рада и закључено је да основне школе, средња школа и предшколска установа у општини Мали Зворник школску 2022/23. годину дочекују спремни за рад јер су за време распуста изведени неопходни грађевински радови, поправке и санације школских зграда, дворишта и помоћних објеката.

– Током летњих месеци, спроведена је и већина набавки енергената, опреме и средстава потребних за рад а до почетка школске године одржаћемо још један састанак са директорима образовних установа, ради сагледавања спремности за рад. Тај састанак ће уследити после састанка директора школа у Школској управи у Ваљеву – рекао је Јевтић.

С. П.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

НОВО – Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )